Durf jij te voelen wat je diepste wensen zijn?

Durf jij te voelen wat je diepste wensen zijn?

Wat jij wenst, kan in verschillende fases van je leven veranderen. Daarom kan het goed zijn om soms bewust stil te staan bij je diepere verlangens.

Klopt wat je op dit moment doet nog wel met wat je in je huidige levensfase nodig hebt en wat jou nu gelukkig maakt?

Alles staat in connectie met elkaar:

  • Je lichaam en geest
  • Je familie en je achtergrond
  • Je werk, je bedrijf

Hier is zoveel uit te halen, vooral nu in deze tijden.

Hoezeer je ook alles zo veel mogelijk probeert te beïnvloeden, regelen en controleren, je hebt niet overal invloed op in het leven. Tot op een bepaalde hoogte is het mogelijk mensen en situaties te beïnvloeden, maar op een gegeven moment houdt het op. Als je op dit moment worstelt met iets waar je weinig aan kunt veranderen, probeer er dan zo goed mogelijk mee om te gaan. Berust in het feit dat je niet alles kunt beïnvloeden, maar dat je wel invloed hebt op de manier waarop jij ermee omgaat. Tegen iets vechten wat je niet kunt veranderen kost bovendien alleen maar energie en maakt je ook ongelukkiger.

Wat je meemaakt is één ding, hoe je ermee omgaat maakt hoe je in het leven staat.

Met deze bewustwording en de bij jou passende tools neem je de regie van je eigen leven in handen. Elk einde is ook het begin van iets nieuws. Dankbaar loslaten en fris starten met een open blik is dé manier om van een einde naar een nieuw begin te gaan. Of het nu een moeilijk einde is, of eentje met opluchting, de meeste ruimte voor een mooi nieuw begin creëer je met bewustzijn over wat er geweest is en wat het voor of met jou gedaan heeft.

Wat mag er voor jou eindigen en wat mag er voor jou beginnen?

Kan je hulp gebruiken om terug in de ‘flow’ te geraken?

Ik help je graag op weg.