Sylvia Vanrenterghem

Sylvia Vanrenterghem

Mental coach

 

Vanuit mijn persoonlijk verhaal, mijn tegenslagen, vreugdevolle levenservaringen en zoektocht naar balans en ontspanning ontwikkelde zich in mij een innerlijke kracht tot hetzelf ervaren en leren van verschillende technieken en methoden. Zo kwam ik op mijn levensweg ook op de juiste momenten, de juiste mensen tegen, die ik heel dankbaar ben. Ook vandaag blijf ik mij nog constant bijscholen en verdiepen in hoe de mens het beste uit zichzelf kan halen en zijn doelen en dromen kan bereiken.

Ik vind het belangrijk om naar mensen te luisteren en hun lichaamstaal te observeren. Bewust of onbewust zitten er onverwerkte spanningen in ons systeem die we moeilijk verwerken. Hierdoor ontstaan er allerlei blokkades en belemmeringen waar onze innerlijke kracht moeite heeft om door te komen.

Ontspannen en loslaten zijn dan ook van groot belang en ik kan jou daarbij helpen, door methoden aan te reiken om vanuit je innerlijke kracht te leven, te werken en je te motiveren bij het vinden van je waarden en je doelen. Zodat je een sterk positief gevoel kan opbouwen en gelukkig kan zijn.